Szaktanácsadás a Webesítő Csapata segítségével

Szaktanácsadás


Úgy érzi megrekedt weboldalával kapcsolatban, vagy az nem úgy szerepel a keresőkben ahogyan Ön szeretné, esetleg egy komplex egyszeri vagy folyamatos támogatásra lenne szüksége? Ne habozzon, ugyanis az idő pénz, azaz minden egyes nappal Ön látogatókat és ez által bevételt veszít el ahelyett, hogy kihasználná a weboldalában rejlő lehetőségeket.

Weboldal készítés előtt: Egy új weboldalban gondolkodik, de nem tudja merre induljon el? Higgye el a sikeres online jelenlét alapja az előre gondolkodás és a gondos tervezés. Ezek nélkül ugyanis többnyire elmarad a kívánt hatás! Előzze meg a sok feleslegesen eltöltött időt, és elköltött pénzt, kérje már a folyamat legelején a közreműködésünket.

Meglévő weboldal esetén: Nem elégedett a számokkal  vagy a konverzióval? Úgy érzi valami nem stimmel az oldalával, de nem tudja mit rontott el, vagy esetleg min lehetne még javítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot. Megkeresését követően weboldalát tüzetesen, minden szempontból átvilágítjuk és konkrét javaslatokat teszünk annak érdekében, hogy oldala minél sikeresebb lehessen.

Büntetés alatt álló weboldalak esetén: A folyamatos algoritmus változásoknak köszönhetően a régebben jó helyezésekkel bíró weboldal akármikor kaphat büntetést, melynek következtében a helyezések akár drasztikusan romolhatnak és a látogatók száma is lényegesen csökkenhet. Amennyiben már megtörtént a baj, jó ha van egy szakember aki segíthet a problémák kiküszöbölésében és a weboldal rendbetételében. Ez esetben is bátran kérheti támogatásunkat!